3/10/07

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα

Φαντάζομαι ότι ο Λουκάς Βύντρα τα είδε όλα όταν άκουσε το γήπεδο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του. Ή μάλλον, μέχρι χτες νόμιζε ότι τα είχε δει όλα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (ευχαριστώ, δεν θα πάρω άλλο). Αλλά να τον αποθεώνει όλο το γήπεδο, έστω και όχι κατάμεστο και μάλιστα 2 φορές, ήταν κάτι πρωτάκουστο.

Εγώ τον πάω τον Βύντρα. Γιατί, τι του λείπει? Είναι και ωραίο παιδί, ψηλό. Πέρα από την πλάκα, εντάξει, ο Λουκάς δεν υπήρξε ποτέ το φοβερό ταλέντο που θα ξεσηκώσει την εξέδρα (βλ. τώρα Νίνη και Δημούτσο). Οπωσδήποτε όμως δεν είναι άμπαλος και σίγουρα δεν είναι δίκαιο να σηκώνει αυτός όλη τη γιούχα. Προσωπικά προτιμώ το Λουκά που δεν είναι Ο φοβερός μπαλαδόρος αλλά κάνει αυτό που ξέρει και μπορεί και δείχνει φιλότιμο και πάθος στο παιχνίδι από κάτι άλλους παικταράδες και ακριβοπληρωμένους που βαριούνται να πάρουν τα πόδια τους. Επίσης, μια θεωρία στο κεφάλι μου λέει ότι ο Λουκάς είναι ευαίσθητο παιδί και η χωρίς λόγο εμπάθεια της εξέδρας τον επηρεάζει ψυχολογικά και δεν μπορεί να αποδώσει 100%. Κρίμα πάντως σε περίπτωση που φύγει το Δεκέμβρη, θα προτιμούσα να έμενε και ενδεχομένως να εξελισσόταν σαν ποδοσφαιριστής, έχοντας και την ανοχή της εξέδρας που προσφέρεται απλόχερα σε άλλους συμπαίκτες του.

Κατά τα άλλα, έμεινα ευχαριστημένη από το χθεσινό ματς. Δεν είναι μόνο η νίκη που λίγο ως πολύ την περίμενα. Είδα τους παίκτες να βρίσκονται, να κάνουν ωραίους συνδυασμούς, είδα σουτάκια, είδα όρεξη για κάτι καλύτερο. Μακάρι να είναι όντως έτσι και να δούμε κάτι διαφορετικό φέτος.

Όχι πως δεν υπήρχαν και αρνητικά. Χωρίς οργανωμένους οπαδούς για να φωνάξουν τα συνθήματα και να σπρώξουν την ομάδα η ατμόσφαιρα είναι περίπου σαν γήπεδο τένις. Ένας γνωστός μου έχει πάρει διαρκείας στη 14 και βλέπει όλο τον αγώνα καθιστός, πράγμα αδιανόητο πριν από 3 χρόνια. Γενικά η προσέλευση του κόσμου είναι απογοητευτική και δεν καταλαβαίνω αν φταίει ο αποκλεισμός των οργανωμένων, ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων ή κάτι άλλο. Ακόμα μια μαλακία που έχουν κάνει, με το που μπει γκολ δεν βάζουν πια τον ύμνο αλλά το that’ s the way I like it. Τί φλωριά ρε πούστη μου. Σε λίγο θα μας φέρουν και go go boys. Ξενέρωμα.

Αφού λοιπόν εμείς ξελασπώσαμε και αναμένοντας την κλήρωση για τους ομίλους, εύχομαι στις υπόλοιπες ομάδες να τα πάνε καλά όπως και στην προηγούμενη αγωνιστική. Για τον αιώνιο, ο Θεός μαζί του… (καλά, μην ορκίζεσαι)!

Και περαστικά στο Νινάκο!!

2 σχόλια:

Crazy Tourists είπε...

Δε θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!! Όταν έναν παίκτη τον βρίζεις συνέχεια πώς έχει την απαίτηση μετά να αποδίδει; Πολύ χάρηκα που επιτέλους ο κόσμος χειροκρότησε το Βύντρα!!
Το ματς δε θα μπορούσαμε παρά να το κερδίσουμε! Ήταν απολύτως αναμενόμενο! Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι!!

CrazyTourist2

Δημήτρης είπε...

Εντάξει παιδιά cool, για τον Βύντρα μιλάμε έτσι;